Tøv ikke med at kontakte os

​Commissioning af bygningsautomatik og tekniske installationer

​GRUE & HORNSTRUP tilbyder at varetage alle ydelser i relation til testning og commissioning af bygningers tekniske installationer.

Commisioning er en proces, hvor udstyr og anlæg, som er installeret, testes for at verificere, at de fungerer efter de designkriterier, der er defineret i projektet.

For at sikre en dækkende og korrekt udført commissioning er det nødvendigt, at processen gennemføres efter en veldefineret plan, hvor alle nøglefunktioner testes, og hvor resultatet dokumenteres skriftligt.

Det er i amerikanske undersøgelser påvist, at der er et driftsmæssigt besparelsespotentiale på op til 15% ved gennemførelse af en systematiseret commisioning proces. Dette gælder også bygninger, som allerede er i drift.

Skal en meningsfyldt commissioning proces gennemføres, er det ikke noget som alene omfatter systemerne for bygningsautomatik. Processen skal omfatte alle tekniske anlæg og helt væsentlig er det, at ventilationsanlægs luftmængder og vandbårne systemers vandmængder indledningsvis er indreguleret korrekt samt naturligvis, at de enkelte anlægs kapacitet svarer til de konkrete behov.

Firmanavn & CVR​

GRUE & HORNSTRUP

CVR: ​25379926

Find os

Nupark 51

​7500 Holstebro

Kontakt os

Tlf.: +45 96 10 13 30

E-mail: gh@g-h.dk