Tøv ikke med at kontakte os

Hospitals– og Pharmasektoren

Moderne hospitalsbyggerier er teknisk avancerede og stiller betydelige krav til de bygningsautomatiksystemer, der skal styre og regulere de tekniske anlæg og tekniske funktioner i de enkelte rum.

Ligeledes stiller Pharmasektoren særlige krav til driftsikkerhed og målenøjagtighed samt til dokumentation test og validering.

En af GRUE & HORNSTRUPs kerneydelser er levering af systemer til bygningsautomatisering, der er baseret på industriel PLC teknologi. Netop dette koncept passer perfekt til de krav, som stilles af Hospitals- og Pharmasektoren.

GRUE & HORNSTRUP leverer altid åbne systemer, som kan vedligeholdes, udvides og modificeres, som kunden ønsker også af kundens egen tekniske organisation, såfremt det er et ønske.

Alle kendte kommunikations- og busstrukturer anvendes, således den optimale løsning altid kan opnås. F.eks. TCP/IP, LON, BACnet, M-bus, Modbus, KNX.

GRUE & HORNSTRUP har leveret systemer til bl.a. nogle af de markante aktører på pharma området i Danmark, der er valideret efter GMP forskrifter, defineret af FDA (Federal Drug Administration).

Nærmere information om elementerne i GRUE & HORNSTRUPs CTS løsninger findes ved aktivering af menupunkterne på siden.

Endvidere findes der ved aktivering af menupunktet ”referencer” link til beskrivelse af udvalgte referenceprojekter indenfor begge sektorer.​

Firmanavn & CVR​

GRUE & HORNSTRUP

CVR: ​25379926

Find os

Nupark 51

​7500 Holstebro

Kontakt os

Tlf.: +45 96 10 13 30

E-mail: gh@g-h.dk