Tøv ikke med at kontakte os

Energi- og Miljøgruppen

Energi- og Miljøgruppen har været en fast enhed af Grue & Hornstrup siden 2001. EE Gruppen leverer innovative og skræddersyet konsulentydelser indenfor Udviklingshjælp- og Klimaforandringer, Energi- og Miljø, Grøn Vækst og Finans, Bæredygtige Forretningsudvikling og Tekniske Modeller for Energiløsninger, og Monitorering og Evaluering af Projekter. Mange af vores ydelser bliver i dag gennemført med det mål for øje at kunne støtte de Bæredygtige Udviklingsmål sat af FN, the Sustainable Development Goals.

EE Gruppen’s primære klienter er internationale institutioner, regeringer og banker, f.eks. Danida, Verdensbanken og UNDP. EE gruppen har været en del af eller ledet mere end 150 projekter globalt, primært i lande fra Asien, Afrika, Mellem Østen og Europa.

Vores motivation i arbejdet er en kontinuerlig passion for at bidrage med vore know-how og expertise til en bæredygtig udvikling og en reduktion af CO2.

Med en baggrund i ingeniørsektoren, hvor vi i mange år har arbejdet med at skabe praktiske og smarte løsninger, er vi stand til at levere første-klasses serviceydelser afpasset det behov og krav, den enkelte klient eller land har i forhold til energi og bæredygtig udvikling.

For mere information, klik her (English only)

Firmanavn & CVR​

GRUE & HORNSTRUP

CVR: ​25379926

Find os

Nupark 51

​7500 Holstebro

Kontakt os

Tlf.: +45 96 10 13 30

E-mail: gh@g-h.dk