Tøv ikke med at kontakte os

Hardwareplatforme (understationer):

PLC baserede systemer har været en af GRUE & HORNSTRUPs kerneydelser, siden det første system blev idriftsat hos Ericsson i 1997.

PLC systemer anvendes normalt til industriel automatisering. Dette er med til at sikre, at den basale hardware er ekstremt fleksibel og driftsstabil, samt at reservedele vil være til rådighed langt frem i tiden.

GRUE & HORNSTRUP anvender primært PLC systemer fra Schneider Electric og Siemens. Til disse systemer har GRUE & HORNSTRUP udviklet standard softwarebiblioteker, som håndterer de krav, der stilles til styring af bygningsmæssige installationer som varme, køling ventilation m.v. Softwaremodulerne er samtidig forberedt for kommunikation med det valgte hovedstationskoncept. 

Dette sikrer en ensartet softwarestruktur, reducerer udviklingstiden og fejlmulighederne samt letter fejlsøgning. Al software er konstrueret, så det overholder EN ???

Endvidere leverer GRUE & HORNSTRUP CTS systemer, der er baseret på hardware - og softwaresystemer fra det Østrigske firma Loytec, hvor GRUE & HORNSTRUP er Competence Partner. Loytecs produkt palette kan løse alle opgaver, der er knyttet til bygningsautomatisering.

Firmanavn & CVR​

GRUE & HORNSTRUP

CVR: ​25379926

Find os

Nupark 51

​7500 Holstebro

Kontakt os

Tlf.: +45 96 10 13 30

E-mail: gh@g-h.dk